GVO 

Vi er utrolig stolt over å ha mange gode kunder. Vi er ledende maler bedrift på VestlandetPRESS

Pressekonferanse

Sak:

Mr HugoPresidenten i GVO Vito San Martin inviterer til pressekonferanse om situasjonen onsdag 19. januari kl. 15


Oppmøte for presse seinast kl. 14.45. Ta med gyldig pressekort og ID. Me har avgrensa tal på plassar til pressa og ber kvar redaksjon om å halde talet på deltakarar på eit minimum. Ved stor pågang kan det bli aktuelt å be presse om å følgje pressekonferansen digitalt.

HVA VI GJØR

GVO


Vito San Martin som kjempet for EU medborgere sine rettigheter mot nav og som var en del av at det å bli belyst at det kan bli en skandale. Nå som er blitt kalt nav skandalen trygdeskandalen. Han var aktiv og fikk belyse politikker og dommere i Europa at de måtte se på hele saken. Han var en del av et stort system mot nav. Vito San Martin er skygg for media og stiller nesten aldri opp i intervju.
HAUGESUND AVIS
KANAL CNCPRESSEKONFERANSEPresidenten i GVO Vito San Martin inviterer til pressekonferanse om situasjonen onsdag 25. februar kl. 12.


Oppmøte for presse seinast kl. 11.45. Ta med gyldig pressekort og ID. Me har avgrensa tal på plassar til pressa og ber kvar redaksjon om å halde talet på deltakarar på eit minimum. Ved stor pågang kan det bli aktuelt å be presse om å følgje pressekonferansen digitalt.  • Presidenten i GVO Vito San Martin.

  • gyldig pressekort og ID